Julekort til ettertanke….

Så var det jammen november igjen, og tid for å tenke på julekort. I år som i fjor ønsker jeg å være ute i god tid, og bestemmer meg for å få dette unna. Jeg går inn på Japan Foto, som jeg har gjort i de siste årene, og blir grepet av en mistrøstig tanke…jeg KAN bare ikke sende ut et sånt julekort ENDA EN GANG! Herregud, hvor lite fantasi går det an å ha?? Malen fra i fjor ligger der jaggu meg enda, helt klar til å kopieres fra i fjor…joda, det er jo litt fristende på en måte, fort gjort kan man si, men….jeg kan selvfølgelig ikke gjøre det.

Nix, jeg må finne på noe annet. Selvsagt skulle jeg gjerne hatt tid til å lage helt personlige julekort, håndskrevet til hver og en, men selv om jeg har litt tid til overs innimellom, ville dette bli et ganske heavy prosjekt, så jeg lar det bli med tanken. I stedet tikker det inn et nyhetsbrev fra Vista Print på mailen, som har veldig mange fine design som kan brukes. Jepp, da blir det det:) Om ikke mer, så blir det en litt mer fresh look på julekortet i år…jippi!

Men så dukker det opp en ny, uggen problemstilling… På disse kortene er det faktisk plass til å skrive noe mer enn det obligatoriske «God Jul og Godt nytt år»…og jeg får fullstendig skrivesperre…Gud bedre, hva skal man skrive? Jeg kan ikke begynne å legge ut i det vide og brede, det er jo gørrkjedelig for de fleste… og så slår det meg, som et balltre i hodet….Hvis jeg skal se stort på det, har det jo rett og slett ikke skjedd det minste grann på et helt år… Plutselig blir jeg grepet av panikk…Er livet mitt kun fullt av A4 dager hvor det ikke skjer det døytens grann? Tiden går fort, ja, livet i musehjulet går rasende fort, dag ut og dag inn, uker og måneder kommer og går… men hva er det jeg fyller dagene mine med? Hva er det jeg fyller livet mitt med? Skal årene gå sånn, år etter år?? Hææææ? Var det alt liksom? Skal jeg sitte der på gamlehjemmet og lure på hva som skjedde, sånn fra 40 årsalderen og fram til jeg var 90?

Alle andre lever jo sånne spennende liv, mener jeg. De har det så hektisk og de opplever så mye spennende virker det som, mens jeg sitter her og lurer på om jeg i det hele tatt kan klare å lire av meg noen viktigheter fra mitt eget liv i 2015….240 treningsøkter og 70 reisedøgn i år, det er vel ikke akkurat noe å nevne i et julekort? Ikke har vi flyttet, ikke har der vært noen store begivenheter, jubileer, skandaler eller katastrofer…muligens på tide å komme ut av den komatøse livsstilen min og sørge for at det skjer mer til neste år??

Jepp, jeg har en plan for neste år…2016 skal bli året der det skjer! Forhåpentligvis ikke katastrofer og skandaler, men et år der jeg kommer meg videre. På tide å tre ut av musehjulet…I 2016 skal jeg sette ut i livet en del planer jeg har hatt i hodet i årevis, men som bare blir liggende der, på tankestadiet. Og da ser man hva som skjer!! INGENTING!! Så utfordring til meg selv: Sett ting ut i livet, så har du i allefall noe å skrive om i neste julekort, hehe:). 40 års krisen har tydeligvis tatt meg….hjelp!