Litt om meg


Nina_aug2014_2Velkommen til min blogg! Jeg er en utvandret klimaflyktning fra Bergen, lett dialekt forvirret etter å ha bodd på Østlandet i snart 16 år, men mange tanker og mye på hjertet. Jeg har lenge tenkt på å blogge, men har latt det bli med tanken. Nå er jeg endelig i gang! Her blir det litt om mine store interesser; mat, trening, interiør og ikke minst reiser. Men mest av alt hverdags betraktninger og tanker fra et hode som er proppfullt av små og store meninger og følelser, og som kanskje ikke er så lett å si rett ut. Her blir det rett fra leveren, uten filter, det blir ris og ros med et aldri så lite snev av selvironi og humor:)

Bloggen er ikke ferdig utviklet enda, så her blir det nok litt endringer underveis. Men nå er det snart på tide å få ut det første innlegget, så får jeg pusse videre på bloggen etter hvert. Enjoy!